Thursday, December 24, 2009

Hello

Posted by Dee Lunatik at Thursday, December 24, 2009
hallo...

Lama sungguh rasaya aku menyepi dari blog aku nie... Rindu plak nak menulis tapi idea tak teratur lagi nie, sebab banyak sangat.. tepu otak ini seketika... Banyak pekara yang berlaku dalam kehidupan aku past this few month... ada cerita best ada cerita tak best... Semua aku dah redah dalam masa 2 bulan nie... Ada antara pengalaman yang benar2 menguji kesabaran aku dan ada insan yang aku rasa aku patot tinggalkan kat tepi buat selamanya... Well itulah kehidupankan.

Aper pon hidup ini ada hukum karmanya... Beleive in Good N ALLAH

Untk Pasha yang ada di sabah kini... Miss u Sis... Harap2 kita jumpa lagi la hendaknya...

ok la8er k... daaa.

2 comments on "Hello"

Anonymous said...

Kadang2 apa yg berlaku tu adalah yg terbaik tuk kita.
Mgkin ga kelihatan pada mata kasar kita, tapi Tuhan amat ngerti dan memahami segalanya....
Berpegang pada paksi ugama kerna itu aja yg kamu ada.
Yg penting kamu doa agar tiap yg kusut ga ribut dan baik2 aja...
"Dan Tuhanmu berfirman : berdoalah, nescaya akan kuperkenankan doa..."
Al-Ghafiir ayat 60...

Dee Lunatik on February 3, 2010 at 12:37 PM said...

Ya... Aku ngak pernah lupa tok berdoa padaNYA dan minta dipermudahkan ujian ke atasku dan diberi kekuatan menjalani kehidupan ini. Mudah2 ada hikmah disebalik semua nie,,, AMIN